Lampu Pemanas Lilin Listrik Kayu Karet Nordic

Katrangan singkat:

Kanggo niru tampilan lan aroma lilin sing surem tanpa nyala, jelaga, utawa kumelun, lampu lilin listrik kayu karet nordic iki nggabungake desain tradisional karo teknologi pemanasan ndhuwur-mudhun.Dibandhingake karo ngobong lilin, lilin sing ilang ing ndhuwur lilin menehi aroma sing luwih seger lan kuwat sing bisa tahan nganti kaping pindho.Nampung paling lilin jar sing dhuwuré nganti 6,5 ″ lan bobote ora luwih saka 22 ons.Ana macem-macem desain kanggo pilihan sampeyan lan sampeyan bisa nikmati lilin wangi favorit ing papan apa wae.

• Ukuran: 6.14" x 6.14" x 11.38"

• Wesi, kayu karet

• Sumber cahya: Max 50W, GU10 bohlam Halogen klebu

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lampu penghangat lilin listrik kayu karet Nordic kanthi iyub-iyub lampu bentuk topi putih serbaguna lan cocog karo pirang-pirang gaya dekorasi omah.Lumahing iyub-iyub lampu lan pipa bisa diprodhuksi kanthi lapisan bubuk.Lan bisa putih, ireng, ijo, krim, lan liya-liyane. Kita bisa nampa warna unik dhewe amarga kita duwe bengkel lapisan bubuk dhewe.Kanthi leleh saka ndhuwur mudhun, lampu anget lilin kita nyuda bebaya geni, jelaga, lan racun liyane sing dibebasake kanthi ngobong lilin.Nanging, ora kaya warmers ngisor, ngeculake wewangian sajrone 5 nganti 10 menit.

hat candle warmer-W (6)
hat candle warmer-BK (11)

FITUR

• Great dirancang lilin rodok anget nyawiji lilin saka ndhuwur mudhun lan cepet lan mulyo ngeculake wewangian lilin kang.
• bohlam Halogen Gu10 bakal menehi papan anget lan ambiance saka lilin murup tanpa geni.
• Ngurangi risiko geni, ora ana kumelun, geni, jelaga ireng nalika nggunakake lampu lilin sing luwih anget.
GUNA:Paling lilin jar 15 oz utawa luwih cilik lan nganti 4 "dhuwur cocok.
SPESIFIKASI:Sakabèhé dimensi 6,14 "x6,14" x11,38 ". Tali putih / ireng karo roller ngalih / dimmer ngalih / timer ngalih ing ari kanggo gampang nggunakake. GU10 bohlam halogen klebu.

Lampu penghangat lilin listrik kayu karet Nordic
ukuran

Ukuran: 6.14" x 6.14" x 11.38"

materi

Besi, Kaca Frosted

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

hat candle warmer-W (25)
hat candle warmer-BK (6)

Carane nggunakake

Step1: Pasang bohlam halogen GU10 menyang candle warmer.
Step2: Lebokake lilin jar wewangian ing sangisore bohlam halogen.
Step3: Pasang kabel sumber listrik menyang stopkontak tembok lan gunakake saklar kanggo nguripake lampu.
Step4: Lampu bohlam halogen bakal anget lilin lan lilin bakal ngeculake wewangian sawise 5 ~ 10 menit.
Step5: Pateni lampu yen ora digunakake.

hat candle warmer-W (21)

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: