Lampu lilin listrik UFO mini kanthi kap lampu kaca

Katrangan singkat:

Lampu lilin listrik Mini UFO iki nggabungke desain klasik karo teknologi anget ndhuwur-mudhun kita kanggo nyedhiyani dipikir lan wewangian saka lilin surem tanpa semangat, soot lan kumelun.Lilin sing ilang ing ndhuwur lilin ngeculake wewangian sing luwih resik lan kuwat sing tahan nganti kaping pindho tinimbang ngobong lilin.Nampung paling lilin jar 15 ons utawa luwih cilik lan dhuwuré nganti 4″.Ana macem-macem gaya, nggawe aksesoris pilihan kanggo kamar apa wae.

• Ukuran: 4.72" x 3.62" x 10.04"

• Wesi, kaca

• Sumber cahya: 30W, GU10 bohlam Halogen klebu

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lampu anget lilin listrik UFO mini kanthi iyub-iyub putih frosted serbaguna lan cocog karo gaya dekorasi omah.Plating listrik lan lapisan bubuk minangka pilihan kanggo permukaan awak lampu.Kajaba iku, kita bisa nggunakake macem-macem werna, kayata putih, ireng, ijo, krim, etc. Kita bisa nampa werna unik dhewe amarga kita duwe workshop powder coating dhewe.Ana macem-macem warna sing kasedhiya kanggo finishing plating listrik, kalebu emas, tembaga, nikel ireng, emas mawar, krom, lan kuningan.Kanthi leleh saka ndhuwur mudhun, lampu anget lilin kita nyuda bebaya geni, jelaga, lan racun liyane sing dibebasake kanthi ngobong lilin.Nanging, ora kaya warmers ngisor, ngeculake wewangian sajrone 5 nganti 10 menit.

Lampu lilin listrik UFO mini kanthi kap lampu kaca
UFO candle warmer-AB (18)

FITUR

• lampu Sensationally dirancang nyawiji lan madhangi lilin saka ndhuwur kanggo mudhun cepet lan mulyo ngeculake wewangian lilin kang.
• Bohlam pemanasan sing bisa dikontrol menehi efisiensi energi lan suasana lilin sing madhangi tanpa nyala.
• Ngilangi risiko geni, karusakan kumelun, lan polusi sir disebabake kobong lilin ing jero ruangan.
USE: Nampung paling lilin jar 15 oz utawa luwih cilik lan nganti 4 "dhuwur.
SPESIFIKASI: Sakabèhé dimensi 4,72 "x3,62" x10,04 ". Kabel putih / ireng karo roller ngalih / dimmer ngalih / timer ngalih ing kabel kanggo gampang nggunakake. GU10 bohlam halogen klebu.

ufo candle warmer
ukuran

Ukuran: 4.72" x 3.62" x 10.04"

materi

Besi, Kaca Frosted

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

Carane nggunakake

Langkah 1: Pasang Bohlam Halogen GU10 ing Candle Warmer, supaya pas.
Langkah 2: Selehake lilin jar wangi ing sangisore bohlam halogen, priksa manawa ana ing sangisore bohlam.
Step3: Pasang kabel sumber listrik menyang stopkontak tembok lan gunakake saklar kanggo nguripake lampu.
Step4: Lampu bohlam halogen bakal anget lilin lan lilin bakal ngeculake wewangian sawise 5 ~ 10 menit.
Step5: Pateni lampu yen ora digunakake.

UFO candle warmer-BN (22)

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: