Lampu anget lilin listrik kembang paling apik

Katrangan singkat:

Lampu anget lilin listrik kembang sing paling sederhana iki nggabungake desain konvensional karo teknologi pemanasan ndhuwur-mudhun kanggo niru tampilan lan mambu lilin sing murub tanpa nyala, jelaga, lan asap.Lilin sing dilebur ing ndhuwur lilin ngasilake mambu sing luwih sugih tinimbang ngobong lilin, lan bisa tahan nganti kaping pindho.Nampung mayoritas lilin jar sing ora luwih dhuwur tinimbang 6,5 ″ lan ora luwih abot tinimbang 22 ons.Sampeyan bisa milih saka macem-macem model lan seneng lilin wangi favorit ing sembarang papan ing omah sampeyan.

• Ukuran: 5.95″x5.95″x14.17″

• wesi, silikon

• Sumber cahya: Max 50W, GU10 bohlam Halogen klebu

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lampu anget lilin listrik kembang sing paling apik kanthi teduh lampu sing bentuke kembang serbaguna lan cocog karo gaya dekorasi omah.Lumahing iyub-iyub lampu bisa diprodhuksi kanthi lapisan bubuk.Lan bisa putih, ireng, ijo, krim, lan liya-liyane. Kita bisa nampa warna unik dhewe amarga kita duwe bengkel lapisan bubuk dhewe.Lan lumahing pipa silikon, lan uga bisa dadi putih, ireng, Jambon etc. Kanthi leleh saka ndhuwur mudhun, kita lilin rodok anget lamp nyuda bebaya geni, soot, lan racun-racun liyane dirilis dening kobong lilin.Nanging, ora kaya warmers ngisor, ngeculake wewangian sajrone 5 nganti 10 menit.

Lampu anget lilin listrik kembang paling apik (6)
Lampu anget lilin listrik kembang sing paling apik (2)

FITUR

• lampu Sensationally dirancang nyawiji lan madhangi lilin saka ndhuwur kanggo mudhun cepet lan mulyo ngeculake wewangian lilin kang.
• Bohlam pemanasan sing bisa dikontrol menehi efisiensi energi lan suasana lilin sing madhangi tanpa nyala.
• Ngilangi risiko geni, karusakan kumelun, lan polusi sir disebabake kobong lilin ing jero ruangan.
USE: Nampung paling lilin jar 15 oz utawa luwih cilik lan nganti 4 "dhuwur.
SPESIFIKASI: Sakabèhé dimensi 6,14 "x6,14" x11,38 ". Kabel putih / ireng karo roller ngalih / dimmer ngalih / timer ngalih ing kabel kanggo gampang nggunakake. GU10 bohlam halogen klebu.

ukuran
ukuran

Ukuran: 6.14" x 6.14" x 11.38"

materi

Besi, Kaca Frosted

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

Lampu lilin listrik kembang sing paling apik (4)
Lampu lilin listrik kembang sing paling apik (3)

Carane nggunakake

Step1: Pasang bohlam halogen GU10 menyang candle warmer.
Step2: Lebokake lilin jar wewangian ing sangisore bohlam halogen.
Step3: Pasang kabel sumber listrik menyang stopkontak tembok lan gunakake saklar kanggo nguripake lampu.
Step4: Lampu bohlam halogen bakal anget lilin lan lilin bakal ngeculake wewangian sawise 5 ~ 10 menit.
Step5: Pateni lampu yen ora digunakake.

Lampu lilin listrik kembang sing paling apik (1)
Lampu lilin listrik kembang sing paling apik (5)

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: