Lampu Penghangat Lilin Kayu Karet Alam

Katrangan singkat:

Pemanas lilin hiasan omah digunakake kanggo panas lilin wangi utawa lenga atsiri kanggo nggawe cemlorot lan ambience saka lilin nalika ngeculake gondho.Anget lilin listrik minangka hadiah sing sampurna kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Suhu warna lampu halogen kira-kira 3000K lan alus.Sampeyan bisa nyetel padhange bohlam kanggo nikmati konsentrasi aroma lilin sing beda.

Pemanas lilin kita dilengkapi fungsi dimming supaya sampeyan bisa nyetel padhange ing tingkat sing beda-beda kaya sing dibutuhake.Sampeyan bisa ngontrol kacepetan lilin leleh kanthi nyetel padhange cahya.

• Ukuran: 7.64" x 7.64" x 11.73"

• Wesi, kayu karet alam

• Sumber cahya maks 50W GU10 bohlam Halogen

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Video

 

Detail Produk

Tripod Candle Warmer Lamp diilhami saka lampu lantai tripod modern, kanthi kurva klasik lan kayu karet alam.Lampu anget lilin sing bisa dikontrol nyawiji lilin kanthi metode pemanasan ndhuwur-mudhun lan nggawe suasana lilin sing kobong nalika ngeculake wewangian lilin sajrone sawetara menit.Lilin sing ilang ing ndhuwur lilin ngeculake wewangian sing luwih resik lan kuwat sing tahan suwe.Nggawe kaendahan lan desain omah kanthi lampu lilin, konsep anyar sing sensasional ing industri pemanasan lilin.

katrangan produk1FITUR

• lampu Sensationally dirancang nyawiji lan madhangi lilin saka ndhuwur kanggo mudhun cepet lan mulyo ngeculake wewangian lilin kang.
• Bohlam pemanasan sing bisa dikontrol menehi efisiensi energi lan suasana lilin sing madhangi tanpa nyala.
• Ngilangi risiko geni, karusakan kumelun, lan polusi sir disebabake kobong lilin ing jero ruangan.
USE: Nampung paling lilin jar 22 oz utawa luwih cilik lan nganti 6 "dhuwur.
SPESIFIKASI: Sakabèhé dimensi 7,64 "x7,64" x11,73 ". Tali putih / ireng karo roller ngalih / dimmer ngalih / timer ngalih ing kabel kanggo gampang nggunakake. GU10 bohlam halogen klebu.

ukuran tripod
ukuran

Ukuran: 7.64" x 7.64" x 11.73"

materi

Wesi, kayu karet alam

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: