Lampu Penghangat Lilin Kayu Karet Alam Modern

Katrangan singkat:

Pemanas lilin modern kanthi warna lampu logam matte rampung ngidini sampeyan ngendhokke ing ruangan apa wae ing omah kanthi lilin wangi favorit, nalika ngindhari bebaya kobong lilin ing njero ruangan.

Kanthi aman, cepet lan resik nyawiji lapisan ndhuwur paling lilin kanthi bohlam halogen sing tahan suwe kanggo ngeculake wewangian lilin tanpa asap utawa jelaga ireng.

Hadiah sing cocog kanggo kulawarga lan kanca-kanca yaiku pemanasan lilin listrik.Sampeyan bisa ngganti padhange bohlam kanggo nikmati macem-macem aroma lilin.Pemanas lilin kita duwe fitur dimming sing ngidini sampeyan ngganti padhange menyang setelan sing beda-beda yen perlu.Kanthi ngganti intensitas cahya, sampeyan bisa ngatur sepira cepet lilin leleh.

• Ukuran: 6.89″x6.89″x12.33″

• Wesi, kayu karet alam

• Sumber cahya: 30W / 50W, GU10 bohlam Halogen

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lampu Anget Lilin sing unik yaiku deign khusus kanthi kurva klasik lan kayu karet alam.Lampu anget lilin sing bisa dikontrol nyawiji lilin kanthi metode pemanasan ndhuwur-mudhun lan nggawe suasana lilin sing kobong nalika ngeculake wewangian lilin sajrone sawetara menit.Lilin sing ilang ing ndhuwur lilin ngeculake wewangian sing luwih resik lan kuwat sing tahan suwe.Nggawe kaendahan lan desain omah kanthi lampu lilin sing luwih anget.Lan ana warna putih lan ireng kanggo pilihan sampeyan.

katrangan produk1
katrangan produk2

FITUR

• lampu Sensationally dirancang nyawiji lan madhangi lilin saka ndhuwur kanggo mudhun cepet lan mulyo ngeculake wewangian lilin kang.
• Bohlam pemanasan sing bisa dikontrol menehi efisiensi energi lan suasana lilin sing madhangi tanpa nyala.
• Ngilangi risiko geni, karusakan kumelun, lan polusi sir disebabake kobong lilin ing jero ruangan.
USE: Nampung paling lilin jar 22 oz utawa luwih cilik lan nganti 6 "dhuwur.
SPESIFIKASI: Sakabèhé dimensi 6,89 "x6,89" x12,33 ". Tali putih / ireng karo roller ngalih / dimmer ngalih / timer ngalih ing kabel kanggo gampang nggunakake. GU10 bohlam halogen klebu.

katrangan produk1
ukuran

Ukuran: 6.89 "x 6.89" x 12.33"

materi

Wesi, kayu karet alam

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

katrangan produk3
dhuwur-lilin-anget-W-(16)
dhuwur-lilin-anget-W-(20)
dhuwur-lilin-anget-W-(12)

Carane nggunakake

Step1: Pasang bohlam halogen GU10 menyang candle warmer.
Step2: Lebokake lilin jar wewangian ing sangisore bohlam halogen.
Step3: Pasang kabel sumber listrik menyang stopkontak tembok lan gunakake saklar kanggo nguripake lampu.
Step4: Lampu bohlam halogen bakal anget lilin lan lilin bakal ngeculake wewangian sawise 5 ~ 10 menit.
Step5: Pateni lampu yen ora digunakake.

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: