Mini Electric Candle Warmer Lantern Kanthi Kaca Shade

Katrangan singkat:

Lampu anget lilin listrik Mini iki nggabungake desain klasik karo teknologi pemanasan top-down kita kanggo nyedhiyakake tampilan lan wangi lilin sing surem tanpa nyala, jelaga lan asap.Lilin sing ilang ing ndhuwur lilin ngeculake wewangian sing luwih resik lan kuwat sing tahan nganti kaping pindho tinimbang ngobong lilin.Nampung paling lilin jar 15 ons utawa luwih cilik lan dhuwuré nganti 4″.Ana macem-macem gaya, nggawe aksesoris pilihan kanggo kamar apa wae.Disaranake lampu lan lantern kanggo nyawiji lilin sing luwih gedhe.

• Ukuran: 5.04″x3.55″x9.06″

• Wesi, kaca

• Sumber cahya: 30W, GU10 bohlam Halogen klebu

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lentera lilin listrik mini kanthi iyub-iyub putih frosted serbaguna lan cocog karo gaya dekorasi omah.Lumahing awak lampu bisa diprodhuksi kanthi lapisan bubuk lan finishing plating listrik.Lan kita bisa nindakake kanthi warna sing beda-beda, kalebu putih, ireng, ijo, krim, lan liya-liyane.Kangge, kanggo werna Rampung plating electrical, ana Golden, werna tembaga, nikel ireng, werna Chrome, werna kuningan, wungu Golden etc. Miturut leleh saka ndhuwur mudhun, kita lilin rodok anget lantern nyuda bebaya geni, soot, lan racun-racun liyane dirilis dening ngobong lilin.Nanging, ora kaya warmers ngisor, ngeculake wewangian sajrone 5 nganti 10 menit.

katrangan produk1
katrangan produk2

FITUR

• Lampu lilin sing luwih anget bakal nyawiji lilin saka ndhuwur mudhun, kanthi cepet lan nyaman ngeculake wewangian.
• Iku bakal nggawe ambiance apik lan anget saka lilin murup tanpa geni mbukak.
• Nyuda risiko geni, karusakan kumelun, lan polusi udara sing disebabake dening kobong lilin ing njero ruangan.
GUNA:Nampung paling lilin jar 15 oz utawa luwih cilik lan nganti 4 "dhuwur.
SPESIFIKASI:Sakabèhé dimensi 5,04 "x3,55" x9,06 ". Tali putih / ireng karo roller ngalih / dimmer ngalih / timer ngalih ing ari kanggo gampang nggunakake. GU10 bohlam halogen klebu.

Mini Electric Candle Warmer Lantern Kanthi Kaca Shade ukuran
ukuran

Ukuran: 5.04 "x 3.55" x 9.06"

materi

Besi, Kaca Frosted

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

katrangan produk3
deskripsi produk4

Carane nggunakake

Step1: Pasang bohlam halogen GU10 menyang candle warmer.
Step2: Lebokake lilin jar wewangian ing sangisore bohlam halogen.
Step3: Pasang kabel sumber listrik menyang stopkontak tembok lan gunakake saklar kanggo nguripake lampu.
Step4: Lampu bohlam halogen bakal anget lilin lan lilin bakal ngeculake wewangian sawise 5 ~ 10 menit.
Step5: Pateni lampu yen ora digunakake.

katrangan produk5
deskripsi produk6

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni

Mini Electric Candle Warmer Lantern Kanthi Kaca Shade

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: