Modern Round Natural Marble Base Electric Candle Warmer Lamp

Katrangan singkat:

Lampu penghangat lilin listrik modern iki minangka lampu pemanas lilin listrik modern kanthi wangi sing apik, dekorasi omah sing apik banget.Dasar marmer lengkap, kanthi pipa emas sing bisa diatur kanthi dhuwur lan lampu lampu wesi putih / ireng.Prasaja lan anggun, pas ing endi wae ing omah utawa kantor sing anget lan manis.Nggunakake teknologi top-down, anget lilin iki nyawiji lilin, nggawe aroma sing paling kuat, paling murni, lan paling resik sing tahan kaping pindho sajrone kobong.Mung anget tinimbang ngobong lilin sampeyan bakal tikel ganda ambune.Lan dhuwure ukuran lilin jar kudu kurang saka 6,6 inci utawa luwih cilik.Kajaba iku, stand wis ditingkatake supaya sampeyan bisa ngganti dhuwure kanthi mandiri kanggo nampung lilin jar ukuran apa wae tanpa kuwatir babagan leleh lilin.

• Ukuran: 6.61″*6.61″*13.98″(maks)/11.03″(min)

• Wesi, marmer alam

• Sumber cahya: GU10 Bohlam halogen klebu, 35W / 50W

• ON/OFF switch/ Dimmer switch/ Timer switch


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lampu lilin sing luwih anget kanthi dhasar marmer alami lan teduh lampu sing elegan serbaguna lan cocog karo pirang-pirang gaya dekorasi omah.Lumahing iyub-iyub lampu lan pipa bisa diprodhuksi kanthi lapisan bubuk lan finishing plating listrik.Lan iku putih / ireng kanggo nutupi wêdakakêna, electrical plating werna Golden kanggo pipe.Kita bisa nampa werna selaras dhewe amarga kita duwe workshop powder coating dhewe.Sauntara kuwi, sampeyan bisa milih ngalih dimer utawa ngalih wektu kanggo ngontrol padhange cahya, lan sampeyan uga bisa nggunakake switch timer kanggo nyetel wektu kerja lan bisa mateni dhewe sawise 1H, 2H utawa 4H.Kanthi anget lilin iki, ucapake pamit kanggo geni njero ruangan lan kumelun nalika sampeyan seneng wangi saka lilin / lilin.

katrangan produk1
katrangan produk2

FITUR

• Aroma lilin dirilis kanthi cepet lan nyaman amarga lampu sing digawe sensasi nyawiji lan madhangi lilin saka ndhuwur nganti ngisor.
• Efisiensi energi lan swasana lilin sing dipadhangi diwenehake dening bohlam pemanasan sing bisa dikontrol tanpa nyala.
• Ngilangi risiko geni, karusakan kumelun, lan polusi udara sing disebabake dening ngobong lilin ing njero ruangan.
GUNA:Paling lilin jar 6 oz utawa luwih cilik lan nganti 4 "dhuwur dianjurake kanggo sampeyan.
SPESIFIKASI:
Sakabèhé dimensi 6.61 "* 6.61" * 13.98 "(max)/11.03" (min).
Kabel putih / ireng karo roller switch / dimmer switch / timer ngalih ing ari kanggo gampang nggunakake.
GU10 bohlam halogen klebu.

katrangan produk5
ukuran

Ukuran: 6.61*6.61*13.98

materi

Wesi, kayu karet

cahya

Sumber cahya maks. 50W GU10 Bohlam halogen

Ngalih1

Ngalih ON/OFF
Ngalih dimmer
Ngalih wektu

katrangan produk3
deskripsi produk4

Carane nggunakake

Step1: Pasang bohlam halogen GU10 menyang candle warmer.
Step2: Lebokake lilin jar wewangian ing sangisore bohlam halogen.
Step3: Pasang kabel sumber listrik menyang stopkontak tembok lan gunakake saklar kanggo nguripake lampu.
Step4: Lampu bohlam halogen bakal anget lilin lan lilin bakal ngeculake wewangian sawise 5 ~ 10 menit.
Step5: Pateni lampu yen ora digunakake.

deskripsi produk6
katrangan produk7

APLIKASI

Lampu anget lilin iki apik kanggo

• Kamar urip
• Kamar Tidur
• Kantor

• Pawon
• Hadiah
• Sing prihatin karo karusakan kumelun utawa risiko geni


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: